Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Nettside 10. jan, 2018

cecilia

Hunder er våre gode venner.

Nettside 11. feb, 2017

Alessandro

Hold godt humør hver dag, og jeg elsker din del

Nettside 20. okt, 2016

Margarita Aurora

En liten høst-hilsen fra oss i Grimstad. Mye artige hundebilder du har. :D Spesielt den på forsiden med skjerf, caps og hele pakka :D

17. apr, 2014

Vaalebjønns TinTin og Oda

Hei alle på Borge Bella! Sender er forsinket hilsen spesielt til Tjorven, på "valpenes" 10 år s dag 14. Mars. Tenk at de er blitt så store!

Nettside 22. feb, 2014

Wiktor Strømberg

Hello, I got a nice website to see here. The joy of the animals comes across wonderfully. A few more photos I would have liked me. Continued joy and success in this wonderful hobby wants Nanne

27. jan, 2014

Guro Marie Foss

En liten hilsen fra Frida's kull 2011 - Felix (Morris). Han er nå blitt en stor gutt, utrolig glad i andre dyr (særlig jenter), snill, lojal, nysgjerrig og en veldig kul fyr er han :) Han har enda ikke hatt noen form for sykdommer, så livet med hund har
gått veldig fint så langt :)
Tusen takk for denne gleden dere ga meg og min familie!

18. des, 2012

lars

hei

16. mai, 2012

Hege

Hei. Jeg lurte på om det var noe kontaktinformasjon til dere, men fant ut at jeg kanskje måtte skrive her. :) Det er noen ting jeg lurer på i forhold til et av kullene deres (vi er di lykkelige eierne av en av kattene der skjønner du :) )

22. apr, 2012

Line

Heisann :-) Meg som lurte på kattungene til Gråpus :-)

16. nov, 2011

TinTin, Oda og Lars-Helge

Hei Bente og Bjørn! Har vært og skrevet i gjesteboka til Imsene og de fortalte om hjemmesiden deres. Dette er en liten hilsen fra TinTin, kull 14 Mars 2004. Han er nå sterilisert pga et veldig stress og riing på alt og alle. Han har blitt en kjempesnill, lydig og god gutt. Dessuten har han hatt analkjertelbetennelse som han nå er helt frisk av, og det er tatt ut flere tenner. Etter dette har han blitt en helt annen gutt, og alt til det bedre. Mamma og pappa har gifta seg, og han stortrives med den nye familien. Nå skal vi om litt ta den siste finklippen før vintern. Håper alle sammen, spesielt Kaja og Tjorven får en fin vinter (base i snøen er jo kjempegøy!), og en fin jul ønskes dere alle. TinTin er forresten ikke redd for raketter, han er med ut og sitter innenfor jakka og følger med han:p

5. mai, 2010

Monica Bentsen

Hei! En liten tilstands rapport om lille Hedda:))
Hedda har nå virelig funnet sin plass i familien. Hun er kjempe koselig,elsker å ligge i fanget å kose. Når Sander kommer hjem fra skolen blir hun helt i 100...og er kjempe lykkelig! Hun gav oss god underholdning igår da hun "tørnet"og løp som en propell rundt stua:)) ARTIG!! Det å ligge i buret har hun også begynt å akseptere mer og mer! Vi er veldig takknemlige for å ha Hedda hos oss!!!
Mvh Monica B

2. mai, 2010

Kari-Anne Heldahl

Sender en vårhilsen til "mamma Lara" fra Miss Lucy her i Fredrikstad. Vi nyter tilværelsen sammen verdens herligste lille pus. Igjen tusen takk. Vi er evig takknemlig. Hun liker å kjøre bil, være ute på hytta og ligge på sofa, gulv eller i fanget og bare nyte tilværelsen. Hele familiens hjerteknuser. :)

Nettside 26. apr, 2010

Sisse og Thomas

Kære Brum og Bente
Tusind tak for den dejlige besked på vores hjemmeside. Vi er SÅ glade for at I i det mindste overvejede at komme til vores bryllup. Vi tæller dagene nu;-). 47 dage igen og vi er nu meget spændte! Vi har virkelige været dygtige til at organisere vores bryllup og derfor mangler vi nu kun ganske få ting. Så der bliver forhåbentlig kun meget lidt stress op til:-). Alt i alt bliver vi 64 om aftenen og en 75 styk om eftermiddagen hvor børnene er inviteret med. Men i skal nok få høre en masse om hvordan det er gået når og hvis i kommer til DK i sommer...
I må have det rigtigt godt for nu og rigtig god ferie når i når så langt.
Mange hilsner fra Sisse og Thomas

22. apr, 2010

Monica

Hei hei:))
Tusen takk for fine bilder! Helt fantastisk skjønne:) Har begynt nedtellingen. Bare en uke igjen! Vi kommer antagelig hele fam og henter. Barna mener de må få fri fra skolen for det er jo ikke hverdag man får en hund..... Det er jo sant. Det vil man huske resten av livet!!! STOR STAS:))
Mvh Monica B.

15. apr, 2010

Monica Bentsen

Hei Bente!
Stadig nye og fine bilder! Vi er innom hverdag for å se om det er nye bilder... kjempe søte er de:))
Vi ser frem til ny hund. Send meg gjerne noen bilder på mail! Har tatt utskrift av bildene og de henger på kjøleskapet. Annonnsen din var ikke på "finn" lenger.... Jeg skulle gjerne hatt veibeskrivelsen til dere!
Mvh Monica B

26. mar, 2010

Janne

Hei hei
Kunne vi fått et nerbilde av jente nr 2 ?

30. jan, 2010

Kari-Anne Heldahl

Hei Bente.
Lille Persille, trives godt her hos oss i Fredrikstad. Den første uken jobbet vi med tilvenning til oss som familie, med de andre to katten og til å benytte hele huset. Nå løper hun rundt og har funnet sin plass her hos oss. En flott og sjarmerende kattefrøken som alle besøkende beundrer. Vi forteller velvillig både om Miss Lucy, som vi har døpt henne, hennes mor Lara , hennes søsken og dere som driver dette stedet. Vi er evig takknemlige for den gode start vår lille pus har hatt og som kommer oss til gode for alltid. Miss Lucy spiser, drikker og benytter sin kattedo og vi har ikke opplevd et eneste uhell. Helt fantastisk.
Hun liker godt å sove på sofa i stua godt innhyllet i et pledd. Om natten hender det at hun kommer smygende og legger seg stille og forsiktig inn mot Edel sin hånd eller arm. Tilsvarende kan hun nå etterhvert komme innom oss andre og bare ligge nær. Hver morgen får vi varm velkomst fra et trøtt og yndig blikk. Vi kan ikke få fullrost Lara og deg Bente spesielt for å ha god kunnskap og intuisjon ift. kattene. :)

3. des, 2009

Oddbjørn

Hei Bente!
Takk for besøket, det var hyggelig.Håper vi sees snart.
Hjemmesiden din er meget fin, du er dyktig. Vinterbildet likte jeg, ordentlig jule stemning.
Hilse

2. des, 2009

simen

Neptun
Planeten neptun er den åttene planetenfra sola. Den er oppkalt etter havguden neptun. Kenskje den på grunn av den blå fargen. Og degene varer rundt 18-20 timer. Mens et år på neptun er veldig langt. Etter 165 år på jorda er det gått et år på neptun.
Side for info: søk på google planetene. Hilsen simen. Ikke slett.

Nettside 16. okt, 2009

Laila Bergsten

Sitter her og har akkurat snakket med min barndomsvenninne fra Aker Gård,Irene. Fikk adressen til din hjemmeside . Morro å se så mange flotte dyr. Dyr er livet vet du .Har også noen herligheter som du kan se på min hjemmeside.Ha en fin høst og vinter . mvh Laila i gloxia

Nettside 21. sep, 2009

Thomas & Sunníva Finstad

hej med jer hvordan har i det oppe i det varme nord her i det kolde danmark går det fint det er nogle rigtig fine billeder der er af jeres dyrerige stort tillykke med den nye kat og selvfølgelig hjertelig tillykke med det nye køkken hvor brom brom nu har fået meget mere plads til sin elskværdige handling på madbutikkerne he he :):) vi savner jer rigtig meget mange store og varme hilsner fra
Sunniva Thomas Benedikte & Tobias

1. sep, 2009

Heidi

Hei Bente!
Vi gleder oss til å få hjem katten, og håper på noen bilder så vi kan se hvordan den vokser.
Hilsen Vetle og Heidi :-)

Nettside 28. aug, 2009

Gunn Tøfte

Hei Bente og Bjørn :-)
Tusen takk for hyggelig hilsen i min gjestebok.
Nå er det bare noen dager igjen til Chilli er reiseklar.... Hun sender selvfølgelig en hilsen til sitt nye hjem :-)
Lykke til med hundeutstillingen i helgen, og så snakkes vi neste fredag.
Ha en riktig god helg alle sammen :-)
Beste hilsen fra Gunn :-)

14. jul, 2009

Irene Morgenstierne

Hei igjen Bente!
Ble bare så inspirert til å sende deg enda et bilde siden du har så mange å vise fram:)))
Gleder meg til å komme å hilse på både 2 og 4 bente hos dere igjen Bente! Det pleier alltid å være så hyggelig, og ikke minst inspirerende:)))
Klem irene

14. jul, 2009

Irene Morgenstierne

Hei Bente!
Så flott og morsom hjemmeside da med masse søte katter og hunder:) Og så flott å få oppleve Bornholm
på siden din!
Klem irene

7. mai, 2009

Gøril

Et bilde til da.

5. mai, 2009

Gøril MacTaggart

Hei,
Her er noen bilder av Bobbi og Klore som vi har hatt siden september 2008. De er veldig sosiale små pusevenner som vi setter stor pris på alle 5.

2. apr, 2009

Trond Andreassen

Kjempemorsom side Bente. Klarte puslespillet første gang på 2,22 min, det var gøy,hi hi ha ha ha.
Fint at du er så glad i dyr (spesielt katter) og at de har så stor tumleplass uten masse farer og bråk fra biler. La inn et flott kattebilde.

Mange mjau og hilsener fra Harstad

26. mar, 2009

cathrine

hei bente! hvordan går det med de små? nå har vi akkuratt kommet hjem fra en lang tur i skogen.. i morgen skal vi til dyrlegen å fjerne stingene, felix er helt fin igjen nå:D
ha en fin kveld!
klem fra cathrine

20. mar, 2009

Anne Mette

Hei:) Da har jeg vært inne og kikket på hjemmesiden, for en flott familie, masse medlemmer på to og fire:) Gleder meg veldig til å "arve" et familiemedlem fra dere!

17. mar, 2009

cathrine

nå er våren her, endelig:D ha en fin dag!

16. mar, 2009

Kirsten

Så fin hjemmeside! Koselig å se de flotte bildene av alle hundene og pusene. Nydelig er de!!

15. mar, 2009

cathrine

heihei!! 1,19 sek er rekorden på spillet til nå:D
alltid koselig å være hos dere - dere er så gjestfrie! så flotte valper dere har, spesielt lille felix;) vil ha en til etter hvert. nå skal jeg diskutere inngjerning med andreas :) ha en fin søndagskveld! vi prates.
ps superfin hjemmeside med mange fine bilder!
klem fra cathrine

15. mar, 2009

Reidun

Gratulerer med hjemmeside!
Er veldig imponert. Du har vært kjempeflink Bente :)
Klem fra Reidun.

14. mar, 2009

Trine R. Leonhardsen

Heisann. Så fin hjemmeside du har da :) masse fine og morsome bilder av alle dyra :)
Jeg er i fulle sving med god`praten med samboer`n om at det hadde vært såååå koselig med en liten krabat her hjemme ;)

9. mar, 2009

kristin og ståle skauby

hei,hei, vi har nå enndelig fått bestilt oss ny valp. og det ble fra dere,gleder oss masse, her er billder av den forige gutten vi hadde, SOFUS,

Nettside 9. mar, 2009

Thomas og Sunniva Finstad

hej med jer der oppe i det kolde nord vi har været inde og se jeres hjemmeside den er jo bare blevet rigtig fin hjertelig tillykke med den håber alt går godt hos jer vi glæder os utrolig meget til og se jer igen mange hilsner fra thomas sunniva tobias og benedikte finstad jørgensen

Nettside 8. mar, 2009

sverre

Moro med ny hjemmeside som du styrer sjøl. Blir artig å følge med.
Hilsen Sverre

Nettside 8. mar, 2009

Torill og Mathilde

så fin hjemmeside!Så flink du har vært! gøy med puslespill. Kanskje du kan legge inn noen av bildene som jeg har tatt? Og legge inn en link til min hjemmeside? Kanksje jeg får flere kunder.... :)
Siden min er www.torillkjorum.no

Klem fra oss som nesten snør inne